Metoda e re mjekësore që parandalon sëmundjet

Kompania kaliforniane,Forward po krijon një metodë mjekësore duke përdorur inteligjencën artificial dhe pajisjet teknologjike. “Forward është një metodë e re në shëndetësi ku ne po provojmë të parand...

Lule Mimoza mund të kurojë disa sëmundje

Mimoza nuk është vetëm lulja e parë e pranverës. Ajo mund të përdoret si bimë mjekësore për të kuruar një sërë sëmundjesh të ndryshme. Të gjitha pjesët e një luleje mimoza mund të përdoren për trajti...