Lavatriçja ju lan rrobat, po ju e lani ndonjëherë?

Lavatriçja na lan rrobat, por në të njëjtën kohë ajo ka nevojë që herë pas here të pastrohet e të mirëmbahet. Pas larjes së rrobave ajo ka aromë të pakëndshme, si dhe ndodh që brenda gomës së makinës...