Kanë faj mjekët, apo Mourinho?

Duket se portugezi dyshon në cdo gjë. Numri i madh i dëmtimeve që ka në klub, e bën atë të mendoj se nuk ka doktorë të zotë në klubin e Manchester United. Dhe historia përsëritet me Special One. Jose...