Një çerek shekulli “Drita Islame”

Revista “Drita Islame” shënon sot 25-vjetorin e daljes së saj për botim. Për një çerek shekulli kjo revistë e përmuajshme i ka shërbyer ringjalljes së besimit islam dhe jetësimit të tij në fusha të n...