Studim: Mosha kur fillon plakja, kujdes nga vetmia

Kerkimet shkencore prej  vitesh jane perpjekur te mesojne se  kur fillojmë të plakemi. Disa shkencëtarë mendojnë se ajo fillon me ngadalësimin e rritjes së trupit dhe të tjerët supozojnë që ndodh me ...