Çfarë paralajmëron mpirja e dorës së majtë?

Mpirja e dorës së majtë mund të jetë tregues infarkti, por edhe e sulmit në tru, sidomos nëse mpihet gishti i unazës. Ekspertët e ndihmës së shpejtë thonë se mpirja përhapet përgjatë supeve dhe koshi...