Kule e Koni, mohojnë pretendimet e Partisë Demokratik

Ish-rektori Dhori Kule dhe pasardhësi i tij i zgjehdur pak ditë më parë në krye të Universitetit të Tiranës, Mynir Koni e kanë përgënjështruar qëndrimine PD-së për roline ministrit të brendshëm kur u...

Mynyr Koni, rektor i ri i Universitetit të Tiranës

Profesor Mynyr Koni është Rektori i Ri i Universitetit të Tiranës. Ai fitoi me një rezultat të thellë ndaj kandidates tjetër profesore Klodeta Dibra. Mynyr Koni arriti të grumbullojë 460 vota ndërsa ...