Ramazani për jomyslimanët, një guidë etike nga CNN

  Në botë ka 7 miliard njerëz. Dhe plot 22% e tyre, rreth 1.6 miliard, agjërojnë nga agimi deri në perëndim. Çdo ditë. Për një muaj të tërë. Është Ramazan, muaji më i shenjtë i kalendarit Islam....