Njihuni me pemën më të madhe në botë, Nangka

  Nangka është një lloj peme që kultivohet në viset tropikale dhe rriten në vendet e Azisë Jugore dhe Juglindore. Fruta e drurit nangka është pema më e madhe në botë, e cila mund të rritet deri ...