Foto mahnitëse nga National Geographic

E themi me plot gojën se National Geographic di të mahnisë! Si çdo vit National Geographic zhvillon konkurse për fotot më të bukura në shumë dimensione, nga natyra tek kafshët. Një kategori e këtij k...

Kalendari historik, 17 tetor

17 tetor, Dita Ndërkombëtare për zhdukjen e varfërisë “Varfëria nuk matet vetëm nga të ardhurat e pamjaftueshme. Ajo shfaqet në mundësi të kufizuara në shëndetësi, arsim dhe shërbime të tjera thelbës...