‘Qyteti pyll’ në Kinë

Kina është një ndër ndotësit më të mëdhenj të ajrit dhe për të reduktuar sadopak këtë imazh të keq po tenton të thyejë rekordet në planet për “qytetin pyll” në qytetin jugor të Liuzhou, i...

Koha e kaluar në natyrë ju bën mirë për shikimin

Ndryshimi i dinamikave dhe futja ne jetën tonë e shpikjeve të reja, shpeshherë na përball edhe me rreziqe.Të dhënat e kohëve të fundit sugjerojnë se normat e shikimit nga afër tek fëmijët, janë duke ...

Natyra, atrakasion mahnitës i Norvegjisë (Foto)

Norvegjia është një vend ideal jo vetëm për të jetuar, por edhe për disa ditë pushime. Temperaturat e ftohta, pyjet e shumta dhe klima e egër veriore janë ndër gjërat që e karakterizojnë këtë shtet k...

Kur natyra mund civilizimin..

© crackoala © Ethan Welty © Jane Qing © castlemaineindependent © AndyBrii © Rosanne de Lange © Kyle Telechan © brokenview © Jason Wallace © messynessychic © englishrussia © Marsel Van Oosten  © Pierr...

Ishulli Jeju në Korenë e Jugut, një çudi natyrore

Ishulli Jeju gjendet 130 kilometra në jug të gadishullit korean, ishulli më i madh dhe provinca më e vogël në Korenë e Jugut. Në këtë ishull, gjendet maja më e lartë e malit në Korenë e Jugut, e njoh...

DROP, eko-hoteli i lëvizshëm

Kompania in-Tenta ka projektuar hotelin e lëvizshëm DROP që të vendoset në ambiente dhe terrene të ndryshme në natyrë. Hoteli është një konstruksion prej çeliku dhe druri, i cili montohet në atë mëny...