VISARE SHQIPTARE – TURIZMI MALOR NË TOMORR

Ishim në studion e “Visare Shqiptare” me Blerina Ago, ku folëm për dimrin në malin e Tomorrit. Dëbora e parë ka rënë, turizmi dimëror ka nisur dhe ishte koha e duhur për të folur dhe udhëtuar në këtë...

Vjeshta “pikturon” Thethin…

Përsëri Thethi edhe në këtë stinë befason me natyrën e tij ekspresive. Të udhëtosh në Theth këto ditë mesvjeshte është një mrekulli. Lugina është e përflakur nga ngjyrat e saj dhe vizitorë të shumtë ...

Parku i Llogorasë së çdo stine

Parku i Llogorasë gjendet afro 40 km në juglindje të qytetit të Vlorës, në kufirin hapësinor midis detit Adriatik dhe Jon. Afër Qafës së Llogorasë takohen drurë me forma kurorash mjaft interesante në...