Destinacion turistik, Kepi i Rodonit

Deri para pak kohësh ka qenë një zonë plotësisht e pavizitueshme, ndonëse një nga më të bukurat e Shqipërisë. Këtu nuk po ju propozojmë vetëm plazhe por edhe natyrë, kulturë dhe histori. Plazhi i Kep...

Qëndrimi në natyrë të shton lumturinë

Njeriu në natyrë rrit besimin tuaj te vetja, lufton ankthin dhe mëson të rigjejë bukurinë e gjërave të vogla që e bëjnë jetën të bukur. Ndaj qëndroni sa më shumë në natyrë Sipas një sondazhi të kryer...

4 mënyra si të humbni kalori

    Ecni një minutë çdo ditë Ecja është një mënyrë e mirë për tu dobësuar. Nëse doni të fuqizoni efektin dobësues të të ecurit, këtij aktiviteti shtojini çdo ditë një minutë më shumë. Do të...

Edhe mjegulla ndikon në shëndetin tuaj

Shëndeti i njeriut është i ndikueshëm nga shumë faktor  natyror, një ndër to janë ndryshimet në mot. Njëra ndër problematiket për shëndetin tuaj del të jetë mjegulla, e cila shumë lehtë sjell ndikime...

Foto të mrekullueshme të natyrës

Bota është e mbushur plot me vende të mrekullueshme. Fotografitë e mëposhtme ju sjellin bukuri magjepse të shkrepura në vende dhe stinë të ndryshme.