Franca ndalon përdorimin e telefonave në shkollë

Në një kohë kur të gjithë jemi ‘viktimë’ e përdorimit të tepërt të telefonit, më së shumti janë fëmijët ata që e vuajnë. Nisur nga kjo, Franca ka marrë vendimin që t’i heqë telefonat në shkollë, në m...

Rusia, sanksione Turqisë

Presidenti i Rusisë, Vladimir Putin, ka urdhëruar sanksione kundër Turqisë, përfshirë ndalimin e disa mallrave dhe ndalimin e zgjatjes së kontratave të punës për qytetarët turq që punojnë në Rusi. Pë...