Zgjedhjet 2017, hartë e re lektorale për mandatet

Në zgjedhjet e përgjithshme të vitit 2017 mund të ketë një ndarje të re të mandateve të deputetëve sipas qarqeve. Kjo do të thotë që do të kemi një hartë të re elektorale pas ndryshimeve të bëra në n...

Ura që bashkon dy Europat, tani simbol i ndarjes

“Të harrojmë fyerjet dhe mallkimet / dhe të ngrëmë dolli me njëri-tjetrin / me qëllim që ata dhe pjesa tjetër prej nesh të bëhemi ne / Kjo është më mirë, se sa të luftojmë”. Benny Andersen, një poet ...