Lejet e qarkullimit për automjetet bëhen 3-vjeçare

  Lejet e qarkullimit ndërkombëtare prej 1 shkurtit 2019 do të bëhen me afat tre vjeçar. Aktualisht këto leje janë 1-vjeçare dhe me të pajisen të gjitha mjetet që udhëtojnë jashtë vendit. “Drejt...

Vettingu, këtë javë vijnë vëzhguesit ndërkombëtarë

Operacioni Ndërkombëtar i Monitorimit (ONM), që do të mbikqyrë procesin e rivlerësimit të gjyqtarëve dhe prokurorëve shqiptarë, pritet të mbërrijë këtë javë në Tiranë. Trupa e vëzhguesve të huaj përb...