Kryebashkiaku i ndan detyrat ndërlidhësve

Raportimi për çdo ndërhyrje të paligjshme, ndërmjetësimi mes banorëve dhe bashkisë, zgjidhja e mosmarrëveshje mes banorëve si edhe evidentimi i familjeve në nevojë janë disa prej detyrave që kryebash...