Ndryshimi i orës, ja si votoi BE së fundmi

Bashkimi Europian ka ndërmarrë hapa shtesë për të shfuqizuar llogaritjen e kohës gjatë verës dhe dimrit, ose siç e njohim, nderrimin e ores. Sipas një artikulli të botuar nga AP, “Komiteti i Parlamen...