Ndërtesa moderne që kujton të kaluarën historike

Një mini-kështjellë përgjatë bregdetit të Holandës u transformua në një pavijon spiral arti dhe kafene njëkohësisht, sipas projektit të kompanisë Emma Architecten. E klasifikuar si pjesë e trashëgimi...