KMSH, nis fushata e ndihmave për familjet në nevojë

Në kuadër të Muajit të Bekuar të Ramazanit, Zyra e Gruas në Komunitetin Mysliman të Shqipërisë nisi fushatën e ndihmave për kategorinë e familjeve në nevojë në ambientet e Medresesë së Tiranës. Fusha...

Merre devenë, po mos trego!

Një fshatar duke udhëtuar me devenë e tij në shkretëtirë ndeshet me një burrë me buzë të thara nga etja e që mezi ecte nga lodhja. Fshatari zbriti nga deveja dhe i dha ujë për të pirë. Burri pasi piu...

FA shpërndan ndihma në zonat e izoluara

Forcat e Armatosura kanë angazhuar helikopterë për shpëndarjen e ndihmave në zonat e izoluara, për të përballuar situatën e shkaktuar nga reshjet e dëborës dhe temperaturat e ulëta. Drejtoria e Përgj...