Ja ndikimet e rëndësishme të gjumit në shëndet

Gjumi i keq ndikon te lumturia dhe humori i përgjithshëm i njeriut gjatë ditës më shumë se sa të ardhurat ekonomike. Njerëzit që flenë keq priren të kenë më shumë simptoma të depresionit, vetëvlerësi...

Edhe mjegulla ndikon në shëndetin tuaj

Shëndeti i njeriut është i ndikueshëm nga shumë faktor  natyror, një ndër to janë ndryshimet në mot. Njëra ndër problematiket për shëndetin tuaj del të jetë mjegulla, e cila shumë lehtë sjell ndikime...