Hidhe kripën në ujin e jetës…

Gjithçka që ndodhte në jetën e të riut e bënte të ndihej i pashpresë. Në një nga ato ditë kur shpresa pothuaj po venitej tërësisht, ai vendosi të shkojë tek mësuesi i tij i urtë dhe i mençur. Me të m...

MELODI E ZEMRËS – HAXHI

Emisioni “Melodi e Zemrës” kësaj radhe përcolli tek dëgjuesit ndjesi nga haxhi, udhëtimi i cili mbledh në një “konferencë” njerez nga e gjithë bota pa dallime racore e me një qëllim të përbashkët: pë...

Pse është e rëndësishme të keni miq ?

  Miqtë gjithmonë të japin ndjesinë e mirë dhe qetësinë e duhur. Studiuesit kanë zbuluar se njerëzit që kanë shumë miq, i kalojnë më lehtë dhimbjet e tyre, pasi shoqëria rritë endorfinet dhe kët...