Samsung prezanton televizorët e rinj Lifestyle

Samsung Electronics zbuloi gjatë aktivitetit global të së mërkurës në Paris detaje të reja rreth linjës së saj premium të televizorëve QLED dhe “The Frame”. Televizorët e fundit QLED janë...