Neuer dhe Costa më të mirët në Gjermani

Manuel Neuer dhe Daglas Costa janë shpallur portieri më i mirë dhe futbollisti më i mirë në Bundesligë. Sondazhi kryhet çdo dy vjet nga revista gjermane “Kicker” dhe ka parë sërish Neuerin si portier...