Në muajin nëntor Apple vjen me 5 emoji te reja

Apple ka kerkuar perfshirjen e 5 emoji profesioneve te reja ne perditesimin e radhes te Unicode nje artist, nje zjarrfikes, nje pilot, nje astronaut dhe nje gjyqtar. Apple ka shprehur me pare deshire...