2017-ta në foto…

2017-ta ka qënë një vit i ngarkuar me ngjarje pozitive dhe negative. Në galerinë e mëposhtme ju prezantojmë disa nga momentet që shënjuan në histori. 1. Zjarri në Kaliforni 1.Ushtarët duke mbrojtur v...

Në vend të fatkeqësive, kërko mirësitë!

Natën e fundvitit, shkrimtari i madh u ul në tavolinën e tij dhe shkroi disa ngjarje të rëndësishme që i kishin ndodhur atë vit. Ai shkroi për operacionin në tëmth pas të cilit kishte ndenjur në shtr...

Viti 2015 në foto

2015 ka shënuar ngjarje të shumta që kanë lënë gjurmë në historitë njerëzore. Spektrum ju sjell disa nga fotot e vitit. Fëmijë palestinez gjatë muajit të Ramazanit Një minator në Ukrainë Palestinezë ...