Ngjyra e syve tregues për shëndetin tuaj

  Ngjyra e syve ashtu si gjinia apo fizionomia jonë është diçka që nuk është përzgjedhur nga ne, por nga Krijuesi. Duke qenë kështu, ka njerëz që  preferojnë të përdorin lente me ngjyrën  e syve...

Njihuni me ciklin jetësor të një ylli

Hulumtimet mbi botën e yjeve kanë nxjerë se ato yjet lindin në një re gazi dhe pluhuri. Kur fillojnë reaksionet bërthamore, ai lëshon energji dhe ndriçon në mënyrë të njëtrajtshme, pastaj zmadhohet n...

Saturni ndryshon ngjyrë, habitet edhe NASA

Poli verior i planetit të  Saturnit po ndryshon me shpejtësi ngjyrën. Fenomeni i pashpjeguar ende ka habitur edhe vetë NASA-n. Shkencëtarët kanë krahasuar imazhet e shkrepura në nëntor të 2012 nga ky...