Temperaturat e ulëta, ngrijnë pjesërisht lumenjtë

Disa lumenj në qytete të ndryshme të vendit kanë ngrirë si rrjedhojë e temperaturave të ulëta. Temperaturat nën zero që pasuan reshjet e dëborës shkaktuan ngrica në të gjithë vendin. Kështu lumi Fan ...

Dëbora dhe ngricat përfshijnë gjithë territorin

Reshjet e dëborës kanë mbuluar shumicën e territorit të vendit përfshirë zonat bregdetare. Qytetet e Durrësit dhe Kavajës, por edhe Tirana gjatë natës janë përfshirë nga reshjet e dëborës për herë të...

Temperaturat gjatë javës do të arrijnë -15 gradë

Në qarkun e Dibrës trashësia e dëborës arrin deri në 10 cm, ndërsa në zonat malore në lartësi mbi 800 m kalon në 25-30 cm. Rruga nacionale Peshkopi- Qafa e Buallit kalohet normalisht pa probleme, ndë...