Europa nën dëborë dhe ngricë

Pjesë të Evropës po përballen sot me kushte kaotike udhëtimi për shkak se temperaturat në rajon kanë rënë nën zero mes motit me dëborë, rrugëve të bllokuara, dhjetëra aksidenteve dhe stuhive më të kë...