Njihni vendet më të ngrohta dhe të ftohta në botë

  Klima është një fenomen natyror e cila është e ndryshme në varësi të terrenit që përfaqëson një vend i caktuar. Këtë herë ne do të flasim për vende të ndryshme nëpër botë të cilat shquhen si vendet...