Nicë, Pa 84 të tjerë…

Të paktën 84 persona kanë vdekur dhe mbi 150 kanë mbetur të plagosur, pasi një kamion hyri në mes të një turme njerëzish në jug të Francës me 80 km/orë. Ngjarja ka ndodhur në qytetin e Nicës, ku po k...