Nis riatdhesimi i emigrantëve në Turqi

Ka nisur sot në mëngjes riatdhesimi në Turqi i emigrantëve të parë të mbërritur në javët e fundit në ishujt Lesbo në Greqi. Siç ishte parashikuar nga marrëveshjet e arritura mes Ankarasë dhe Bashkimi...