Arkipelagu i Njëmijë Ishujve një mrekulli natyrore

  Arkipelagu i Njëmijë Ishujve përbëhet prej 1864 ishujve që shtrihen në një gjatësi prej rreth 80 km, në lumin Saint Lawrence dhe pjesën veri-lindore të liqenit të Ontarios, që ndodhen në kufir...