Qytetarët shembull të Norvegjisë

Në Norvegji banorët që kanë shumë mollë në shtëpi, i nxjerrin ato në gardhin e shtëpisë që kalimtarët të mund t’i shijojnë.  

Norvegjia ndërton tunel për anijet

Deti Stadhavet në Norvegji nuk bën pjesë tek ata me ujëra të qetë dhe aq më tepër, terreni shkëmbor kanë shkaktuar dhjetra incidente përgjatë historisë. E për të shmangur udhëtimin në ujërat e trazua...

Natyra, atrakasion mahnitës i Norvegjisë (Foto)

Norvegjia është një vend ideal jo vetëm për të jetuar, por edhe për disa ditë pushime. Temperaturat e ftohta, pyjet e shumta dhe klima e egër veriore janë ndër gjërat që e karakterizojnë këtë shtet k...

Norvegjia në 2017 ndërpret sinjalin “FM”

Norvegjia ka vendosur të mbyll sinjalet analoge të radios, për ti lënë vendin transmetimeve audiodixhitale. Ky vendim e bën Norvegjinë shtetin e parë në botë që do të ndalojë përdorimin e radios FM. ...