Studim: Emocionet kanë lidhje të ngushtë me aromat

Sipas një studimi nga Shkolla e Lartë Ndërkombëtare e Studimeve të Avancuara në Trieste (SISSA)është zbuluar se ka një lidhje të ngushtë mes perceptimit të erërave dhe emocioneve, që vjen për shkak t...