Folklori lezhjan prezantohet në Poloni

Tradita dhe folklori lezhjan u prezantuan në aktivitetin e përvitshëm festiv të qytetit Nysa në Poloni. Këngët dhe vallet shqiptare iu bashkuan programit artistik midis përfaqësuesve nga Ukraina dhe ...