Dy gabimet që bëhen gjatë pastrimit

Sipas ekspertëve të pastrimit ne bëjmë disa gabime gjatë pastrimit të shtëpisë dhe mund të shkaktojë edhe infeksione për anëtarët e shtëpisë. Ja dy nga gabimet: 1.Nuk e pastroni lavamanin aq herë sa ...

Vlorë, IKMT shemb 100 objekte

Inspektoriati Kombëtar i Mbrojtjes së Territorit do të shembë më shumë se 100 objekte të ndryshme banimi dhe shërbimi në qytetin e Vlorës. Objektet do të prishen në kuadër të projektit për “ndërtimin...