MELODI E ZEMRËS – BESIMI DHE ARTI

https://soundcloud.com/spektrum-group/melodi-e-zemres-besimi-dhe-arti MELODI E ZEMRES – BESIMI DHE ARTI (9.3.2016) Veton Tulla – Teolog Gani Çekrezi – Skulptor

MELODI E ZEMRËS – FALËNDERIMI

https://soundcloud.com/spektrum-group/melodi-e-zemres-falenderimi MELODI E ZEMRËS – FALËNDERIMI (27.1.2016) Dorian Demetja, Teolog Bled Uku, Jurist Oltion Kola, Moderator

MELODI E ZEMRËS – ADHURIMI

https://soundcloud.com/spektrum-group/melodi-e-zemres-adhurimi “Melodi e Zemrës” – Adhurimi. Ky emision flet për dimensionin që merr adhurimi në jetën e njeriut. Pse njeriu ka nevojë për adhurim? Ku ...