Si të mbroheni nga sulmet e hakerave online?

Chris Foxx, gazetari i BBC-së për të rejat e teknologjisë jep disa këshilla se si duhet të mbrojmë veten online, referuar dhe rastit të fundit të sulmit kibernetik në disa vende të botës. Sipas Foxx,...

Gati projektligji i ri për sigurinë kibernetike

Qeveria ka hartuar një ligj të posaçëm kundër hakerave e piraterisë kompjuterike, pasi janë shtuar rastet e vjedhjeve online. Projektligji Për Sigurinë Kiberneteike synon arritjen e një niveli të lar...

Pas 1 shtatorit lejet e ndërtimit do të merren online

Pas 1 shtatorit çdo aplikim për leje ndërtimi do të mund të kryhet përmes sistemit online. Ministria e Zhvillimit Urban, në bashkëpunim me Agjencinë Kombëtare të Shoqërisë së Informacionit, po punon ...