Opera “Carmen” bën bashkë më të mirët e skenës

  Edhe pak ditë na ndajnë nga ngjitja në skenë e operës “Carmen”. Emocionet kanë përfshirë, jo vetëm stafin e Teatrit të Operës dhe Baletit që përfaqësohet në këtë premierë me ekselencën shqipta...

Opera “Skëndërbeu”/ Teatri Migjeni

Në kuadër të 100 vjetorit të lindjes së kompozitorit, Prenk Jakovës, në Teatrin “Migjeni”  do te shfaqet opera “Skëndërbeu”, një ndër sukseset e mëdha të operas tonë shqiptare. “Skëndërbeu” është ope...