Simbolika e mbajtjes së orës në dorën e majtë

  Pjesa më e madhe e njerëzve e mbajnë orën në dorën e majtë, dhe shumica e tyre nuk e dinë historinë e kësaj simbolike. Vënia e orës në dorën e majtë i’u mundëson personave që e kanë dominuese ...

Dy orë të tjera Gear S2 nga Samsung

  Samsung zbuloi gjatë konferencës CES 2016 dy versione të reja të orës së saj inteligjente Gear S2. Njëri variant është i larë me ar 18-karat në ngjyrë rozë, ndërsa tjetri është i larë me argje...