Ja pse një mollë në ditë mban doktorin larg

Një mollë në ditë mban doktorin larg,kështu thonë për vlerat shëndetësore që molla ka. Eshtë një frut i cili ka përfitime të shumta, duke filluar nga farat që përmbajnë albuminë dhe yndyrë. Një pjesë...

Ngjyrat e ushqimeve stimulojnë oreksin

  Dihet që ushqimet ndikojnë në shëndetin tonë, por përveç efektit në shëndetin fizik ato ndikojnë edhe në shëndetin mendor përmes ngjyrave të tyre. Në studimin e kompanisë ‘’Happy Egg Co’’ janë vëzh...