Ushqimet me pak kalori e shumë vitamina

Këto janë superushqimet e shëndetshme, që kanë një rol shumë të rëndësishëm në organizëm. Veçanërisht përpara stinës së dimrit, ku teksa temperaturat ulen dhe dita shkurtohet, shtohet edhe oreksi ynë...

Mos i hidhni lëkurat e limonit, përdoren edhe si ilaç

Lëkurat e limonit janë të përdorshme jo vetëm në ëmbëlsira, por në të njëjtën kohë shërbejnë edhe si ilaçe. Lëkura e limonit përmban sasi të ulët sheqeri, është e pasur me minerale alkaline, ndaj në ...

Përfitime shëndetësore të supës

Supa është një nga elementët më të rëndësishëm të vaktit të ditës. Eshtë e mira të konsumohet në çdo stinë sidomos në dimër. Më poshtë do të lexoni për vlerat që ka supa. 1.Supa largon urinë, por në ...