Moti në vend, OSHEE në gatishmëri edhe gjatë natës

Pavarësisht motit të keq, punonjësit e OSHEE-së vazhdojnë të jenë në krye të detyrës edhe gjatë natës, për të riparuar në kohë defektet dhe të gatshëm për t’ju gjendur nevojave të banorëve. Gjithasht...

OSHEE, falja e kamatëvonesave, afatet dhe përfituesit

Të gjithë ata të cilët kanë fatura të energjisë elektrike të papaguara, mund të përfitojnë faljen e kamatvonesave dhe reduktim të tyre, nëse paguajnë detyrimet e prapambetura deri më 30 qershor. Madj...