Paga minimale rritet në 240 mije lekë

Këshilli i Ministrave pritet të miratojë këtë të mërkurë rritjen e pagës minimale nga 22 mijë lekë, që është aktualisht, në 24 mijë lekë. Aplikimi i pagës minimale për efekt të kontributeve të Siguri...

Buxheti 2017, pagat rriten sipas meritës

Strategjia për reformën në administratën publike për vitin 2017 planifikon rritjen e pagave në mënyrë të diferencuar dhe jo në bllok. Rreth 110 mijë punonjës të administrates do të përfitojnë rritje ...

100 mln dollarë për rritje pagash e pensionesh

Të ardhurat për pensionistët dhe të punësuarit pritet të rriten nga 500 deri në 10 mijë lekë. Qeveria ka gati vendimin për rritjen e pagave dhe pensioneve, i cili ka marrë tashmë edhe miratimin e Fon...