Mos e bëj…do e paguash!

Nxënësit në të gjitha shkollat janë të pakujdesshëm, veçanërisht në ato publike dhe shpesh bëjnë dëmtime të mëdha të bankave, karrigeve, dritareve dhe dyerve Por, një shkollë në Lipjan të Kosovës kan...

ATP miraton tarifat e reja për kompensimin e pronave

Agjencia e Trajtimit të Pronave miraton tarifat e reja për aplikimet për kompensimin e pronave. Sipas udhëzimit të ATP-së ish-pronarët duhet të paguajnë deri në 3 mijë lekë të reja për të dorëzuar kë...