Twitter vjen me një pamje të re

“Më i lehtë, i shpejtë dhe lehtësisht i përdorshëm”. Me këtë fjalë Twitter publikon pamjen e re të platformës. Mes risive kryesore është menuja e re e lundrimit dhe më pak skeda në pjesën e poshtme t...

Kjo është pamja më e re e Messenger

Në versionin më të fundit të Messenger do të shihni një pamje të re të seksionit Home që hapet kur përdoruesit e hapin aplikacionin. Ekrani Home shfaq kontaktet favorite me emër dhe foto, si dhe mesa...