Mbyllet panairi ‘Ditënetët e Librit’

E diela që lamë pas ka shënuar finalizimin e panairit të libri ‘Ditënetët e Librit’, i cili është shoqëruar edhe nga një sërë aktivitetesh të tjera kulturore. Emrat që kanë spikatur, duke...

Visare Shqiptare – Panairi Mesdhetar i Turizmit

Në studion e “Visare Shqiptare” ishim me gazetaren e turizmit Flora Xhemani Baba për të folur mbi Panairin Mesdhetar të Turizmit, i pari i këtij lloji në vendin tonë. Çfarë ndodhi në këtë...

Prezë, panair promovues për produktet e zonës

Për herë të parë në Kalanë e Prezës u organizua një panair i këtij karakteri, ku u  promovuan produktet turistike të zonës së Vorës dhe rajoneve të lidhura me të. “Po mundohemi të identifikojmë aktiv...

Sektori agro-ushqimor, rikthim tek produktet vendase

Sektori agro-ushqimor në Shqipëri po i drejtohet gjithnjë e më shumë prodhimeve të traditës vendase. Konsumatorët vendas dhe të huaj po i drejtohen gjithnjë e më shumë blerjes së produkteve vendase. ...

“Tetova 2016”, hapet panairi i 15- të librit

Hapet sot deri më 29 tetor Panairin e librit “Tetova 2016”, organizuar nga  Shoqata e Botuesve Shqiptarë në Maqedoni. Është ky panairi i 15-të me radhë i librit shqip, i cili organizohet në qytetin e...