LIBRI DHE KULTURA – Panairi i 19-të i Librit

  Në këtë takim në emisionin “Libri dhe Kultura” folëm për panairin e 19-të të librit. E ftuar kryeredaktorja e shtëpisë botuese “Pegi”, Aida Baro na tregon më shumë për ...

Elbasan, çelet panairi i 29-të “Dita e verës”

Reshjet e dendura të shiut nuk kanë penguar që në qytetin e Elbasanit ashtu si çdo vit te çelet panairi i 29-të “Dita e Verës”. Ai është çelur në kuadër të festës ndërkombëtare të “Ditës së Verës” që...