Solarbike, biçikleta diellore prezantohet në Danimarkë

Danimarka ka prezantuar biçikletën diellore të pajisur me panele fotovoltaike, të cilat thithin energji diellore dhe e kthejnë ate në energji elektrike. ‘’Solarbike’’ ka qeliza diellore në të dy anët...